oppdrett

vårt oppdrett er svært lite, hunden er hovedsaklig kjære familiemedlemmer og valpene vokser opp i stua sammen med oss. Jeg har derfor ikke flere kull enn at jeg kan gi dem den oppfølgingen og sosialiseringen jeg mener de trenger for å bli stødige og flotte familiehunder.

Førsteprioritet i vårt oppdrett er hunder med godt gemytt og god helse.

Og alle skal være helsetestet og utstilt før de brukes i avl.

Våre avlshunder oppfyller dermed Norsk puddelklubbs krav og leveres alltid med stamtavle fra NKK, skjulte feil forsikring gjennom Agria, og full oppfølging samt med gratis opplæring i pelsstell og all hjelp du måtte trenge. jeg er aldri mer enn en tlf unna mine valpekjøpere.

Vi har strenge krav til våre valpekjøpere og her er det ingen førstemann til mølla. Jeg velger hvem som får kjøpe valp og jeg velger hvilken valp i kullet som skal til hvem. Det eneste du får velge er om du vil ha tispe eller hanhund.

Send meg gjerne en mail med info om deg selv hvis du er interessert i å stå på valpelista. Jeg vil gjerne vite hvordan du bor, om du har jobb, familie, barn, hvilke tidligere erfaring du har med med hund og puddel som rase, om du tenker bruke hunden til annet enn familiemedlem, tenker utstilling, avl og hvordan du skal løse valpetidens utfordringer.

Har du gode referanser rykker du fort oppover på lista.

Om du kontakter meg uten å oppgi fullt navn og kontaktinfo anser jeg ikke forespørselen som seriøs og du får ikke svar.

Det er også mulig å ringe meg for en prat, jeg elsker å prate om hunder og spesielt pudler så regn ikke med at det vil bli en kort samtale.