Om meg

Jeg er en 1966 modell, født og oppvokst i Finnmark.

Gift og har 2 voksne barn, en sønn og en datter.

Jeg jobber 20 % som kontorassistent ved Kvalsund skole og er 80 % ufør.

Har vel alltid vært hundeinteressert og fikk min først egne hund da jeg var 8 år gammel.

Min første hund var en blandingshund, den neste en omplassert bearded collie, deretter ble det 2 border collier og etter det har det vært bare puddel.

Etterhvert som helsa ble dårligere gikk størrelsen på mine hunder nedover og i dag er det bare dverg og toypudler i familien.

Har trent mye hund, mye lydighet i hverdagen, har gått agilitykurs og trener utstillingstrening hele året.

Men jeg aldri har vært noe konkurransemenneske så har vi ikke deltatt innen noen konkurransegrener bortsett fra utstilling.

Har alltid hatt hund bortsett fra de første 8 årene av min sønns liv. Det ble nemlig alt på sykehuset klart at han var allergiker og han fikk etterhvert både astma, eksem og div. allergier. Vi hadde akkurat avlivet vår siste border collie etter at den ble påkjørt så da ble det ingen ny hund akkurat da.

Etter 8 år uten hund begynte jeg og bli ganske desperat og gleden var stor når vi etterhvert fant ut at han faktisk ikke reagerte på puddel, den første dvergpuddelen flyttet da i hus påsken 2006.

Siden da har det vært puddelen som har vært min rase, veien fra å være “den hunderasen vi kan ha” til å bli”den hunderasen jeg elsker” var utrolig kort. Og drømmen om å oppdrette pudler ble også etterhvert tent.

Jeg har derfor tatt oppdretterskolen gjennom NKK.

Jeg har også med tiden blitt ganske flink til å klippe puddel og koser meg med pelsstellet som følger med å være puddeleier.

Innimellom klipper jeg også andres hunder når helsa tillater det.